Hae tästä blogista

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

MANSIKKA-KERMAKAKKU


Tarvitset kakkupohjan ja ohje löytyy tästä [kakkupohja]

Halkaise kakkupohja kolmeen osaan..

Täytteet:

 Mansikka-marmeladia

Kermavaahtoa


Kostutus: 

sokerivesi

Kostuta kakun pohja huolellisesti sokerivedellä. Levitä sopiva kerros masikkamarmeladia pohja pinnalle. Lisää kermavaahtokerros ja jatka kokoamista kanteen asti. Kostuta kansi huolellisesti ja levitä pinnalle kauttaaltaan masikkamarmeladia.

Pinnalle:

Mansikoita (pakaste)
(mehunsitoja jauhetta)
Kiillettä

Lado kakun pinnalle mansikoita. Tein kakun koulussa ja käytimme pakastemansikoita jotka sulaessaan laskevat aika paljon nestettä, jolloin käytimme mehunsitoja jauhetta (hunnutettiin mansikoitten pinnalle).
Itse käyttäisin kakkuun (kotona tehtynä) tuoreita mansikoita!! 
.. ne ovat houkuttelevamman näköisiä ja paljon maukkaampia muutenkin :)

Levitä kirkaskuumahyytelöä
(tai valmista itse kotitekoisesti kiillettä hyytelösokerista)..
Levitä kiillettä mansikoitten pinnalle.

Reunus:

Marsipaania

Kaulitse marsipaanista reilun vuoan ympärysmitan pituinen ja 3 mm paksuinen matto.. Leikkaa matto sen levyiseksi, että se on mansikoitten puoliväliin saakka. Halutessasi tee kuviokaulimella painokuvio marsipaanin pintaan..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti