
Tarvitset
kakkupohjan
Täytteet:
kermavaahtoa
(seka)hedelmä marmeladia
Kostutus:
sokerivettä
(keitä 500 g vettä ja 50g sokeria kattilassa. Jäähdytä)
leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja kostuta pohjapala sokerivedellä. Levitä pohjan pinnalle sopiva kerros marmeladia ja sen päälle kermavaahtoa. Jatka kakun kokoamista niin kauan että kansi on kostutettu. Levitä kakun pinnalle ensin ohuelti kermavaahtoa, jolla tukitaan kakun huokoset ja tartutetaan irtomurut.. Lopuksi siisti kakku ja levitä kakun pinnalle ja reunoille peittävä kermakerros (pohja ei kuulla alta). Tasoittele kakku kuumalla paletilla.
Pinnalle:
tuoreita/säilyke mandariineja.
kiille
kermapursotukset
paahdettuja mantelilastuja
suklaa koristeita (halutessasi)
Ota kakkupahvin päällä oleva kakku kädelle ja "painele" paahdettuja mantelilastuja [ison laakean astian päällä] kakun reunoille. Lado valutetut mandariiniviipaleet kakun pinnalle. Levitä niiden päälle kiille (valmis kirkaskuuma-hyytelö tai hyytelösokerista valmistettu kotitekoinen kiille)
Pursota kermapursotukset kehystämään kakkua. Halutessasi koristele suklaakoristeilla :3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti