Hae tästä blogista

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

KINKKU-VOILEIPÄKAKKU


tarvitset  1 kpl paripäivää vanhaa voileipäkakku leipää valmiiksi siivutettuna 3:n osaan

Ohje löytyy täältä: Voileipäkakku leipä

Täytteet
 200g tuorejuustoa (yrtit)
70g majoneesia
10g tuoretta persiljaa
10 tuoretta ruohosipulia
1 paprika
260g saunapalvikinkkua tai muuta leikkelettä silputtuna/kuutioituna
basilikaa, oreganoa
 aromisuolaa


Sekoita kaikki aineet keskenään massaksi.

valmista kurkkusalaattia

Kostutus: lihalientä/maitoa


Voileipäkakun kokoaminen:

 Kostuta pohja ja levitä siihen ohut kerros valmista kurkkusalaattia. Levitä sen päälle reilu kerros kinnkutäytettä (n. puolet). Jatka kokoamista niin kauan että kaikki kinkkutäytteet ja kansipala ovat paikallaan.. Kostuta kansipala huolellisesti ja kääri kelmuun. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Ennen koristelua kostuta kakun pinta tarvittaessa..


Kuorrute:
100 g tuorejuustoa (ruohosipuli)
70 g majoneesia

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Koristeluun:

palvikinkkua
meetvurstia
viinirypäleitä
mandariinia
tuoreita yrttejä
salaattia




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti